(ВИДЕО) Со пароли против насилство
06-12-2017 РЕГИОН

 

16 дена борба против насилство - со пароли низ центарот на Кавадарци одбележа денеска организацијата на жени „Визија“ од Кавадарци.

 Додади коментар