(ВИДЕО) „Ужасите од пасивно пушење“ - нова претстава на кавадаречкиот театар
19-04-2018 КУЛТУРА

 

Денеска на прес конференција театарот при домот на културата „Иван Мазов Климе“ ја најави новата театарски претстава, комедијата „Ужасите предизвикани од пасивно пушење“...

 Share

Додади коментар