(ВИДЕО) Претставени новите дресови на ГФК „Тиквеш“ за новата сезона
20-08-2019 СПОРТ

 

Вчера ГФК „Тиквеш“ ги претстави новите дресови со кои ќе настапуваат фудбалерите оваа сезона.

 Share

Додади коментар