(ВИДЕО) Никола Јанчев и Стефанија Грозданова ќе го претставуваат Кавадарци на државниот натпревар во сообраќај
17-05-2017 РЕГИОН

 

По одржувањето на општинскиот натпревар од областа на сообраќајот „Детски семафор“, најуспешните нетпреварувачи продолжија на регионално натпреварување што се одржа во Велес.

 

Никола Јанчев и Стефанија Грозданова се ученици во седмо одделение при ООУ „Димката Ангелов Габерот“  Кавадарци, кои со освоеното прво место  на општинскиот, си обезбедија учество на регионалниот натпревар. И таму тие се покажаа за најдобри и како победници си обезбедија место на државното натпреварување.

М.М

 Share

Додади коментар