(ВИДЕО) Модерно уреден двор доби ООУ „Гоце Делчев“

 

 

ООУ „Гоце Делчев“ Кавадарци доби модерно уреден двор со зелени површини, еко пораки и забавен парк...

 

Подготви: Милица Младенова

 Share

Додади коментар