(ВИДЕО) Заклучоци и препораки од Кризниот штаб на општина Кавадарци донесени на денешната седница
13-04-2020 РЕГИОН

 

Денеска Кризниот штаб на општина Кавадарци го одржа седмиот состанок од почетокот на корона кризата во земјава. За донесените мерки и заклучоци на прес конференција информираше градоначалникот Митко Јанчев.

 Share

Додади коментар