(ВИДЕО) Во Неготино претставен националниот проект „На секое дете му треба семејство“
03-07-2018 РЕГИОН

 

Министерството за труд и социјална политика во соработка со УНИЦЕФ вчера во Неготино ја претставија националната кампања „На секое дете му треба семејство“.

 

Беа претставени и условите за семејствата кои сакаат да згрижат деца. Целосна поддршка на овој проект даде и градоначалникот Тони Делков.

 

М.В

 Share

Додади коментар