Починатиот албански државјанин во Кавадарци позитивен на коронавирус!
08-04-2020 РЕГИОН
Позитивен на ковид 19 е албанскиот државјанин кој беше пронајден мртов во Кавадарци, потврдуваат од Центарот за јавно здравје Кавадараци, а тие потврда за случајот добиле од Судска медицина.
 
 
Ова лице било на возраст од 44 години, а работело во Кавадарци и Штип.
 
 
Се бараат лицата кои биле во контакт со него, а била извршена дезинфекција во објектот каде е пронајдено починатото лице.
 
 
А.Д


Share

Додади коментар