Набавени три нови возила за потребите на ЈП Комуналец Кавадарци (ВИДЕО)
28-05-2021 РЕГИОН

Возниот парк на ЈП Комуналец Кавадарци во изминативе триипол години континуирано се модернизира и збогатува. Денеска беа претставени три комбинирани возила (патничко-товарни)  за секторите во ова јавно претпријатие. Градоначалникот Митко Јанчев и директорот Ѓоко Попицов најавија дека во наредниот период Комуналец ќе добие и нови возила со кои треба да се обезбеди подобра услуга за граѓаните.


А.Д

 


А.ДShare

Додади коментар