Комплетно реновиран болнички апартман на хируршкото одделение во кавадаречката болница
13-05-2020 РЕГИОН
Одделението за хирургија во кавадаречката  болница доби донација - изградба и комплетно опремување на модерен болнички апартман - информираат од болницата и додаваат дека истиот е наменет за болничко сместување на пациенти во најсовремени услови.
 
 
Од болницата упатуваат голема благодарност до компанијата "Кожувчанка" од Кавадарци, која ја овозможи оваа донација, покажувајќи значителна општествена одговорност.“


Share

Додади коментар