Програма за Недела

 

ДЕНЕС  НА  ПРОГРАМАТА

ЖАНР

ЕМИТУВАЊЕ

ЕПИЗОДА

 

 

01.30

      МУЗИКА  -  СТРАНСКО

БЛОК  РЕКЛАМИ

 

 

02.00

      КТВ   ВЕСТИ                                                                ИНФОРМАТИВНА

02.30

    ДОКУМЕНТАРНА ПРОГРАМА

 

РЕПРИЗА

 

03.00

     ИГРАН  ФИЛМ

  ВО СЕНКАТА НА СЕСТРАМИ

ПРЕМИЕРА

 

04.35

     ИГРАН  ФИЛМ

КОДОТ ОМЕГА

ПРЕМИЕРА

 

06.00

     ЗАБАВНА МУЗИКА                                                     МАКЕДОНСКА

07.00

     КТВ ВЕСТИ

ИНФОРМАТИВНА

РЕПРИЗА

 

08.00

     МУЗИКА + БЛОК  РЕКЛАМИ НАРОДНА

08.30

     АГРО СПЕКТАР

ЗЕМЈОДЕЛСКА ЕМИСИЈА

РЕПРИЗА

 

09.30

     ОГЛАСНИК  БИЛБОРД

09.45

    ЦРТАН ФИЛМ

 

 

 

10.00

    ПАНЧЕЛИТО

 

ПРЕМИЕРА

 

10.30

     БЛОК  РЕКЛАМИ           ОБИЧНИ ЛУЃЕ          ЗАБАВНО ШОУ                      РЕПРИЗА

11.00

     ОГЛАСНИК  БИЛБОРД

11.10

    ВЛЕЗИ ВОЗИ

ЗАБАВНА ЕМИСЈА

РЕПРИЗА

 

12.05

    ПРСЛУК                                                                       ЗАБАВНА ЕМИСЈА                 ПРЕМИЕРА                               

 

   

 

 

 

14.00

     БЛОК  РЕКЛАМИ

14.05

  15.05

    МОЈА СВАДБА

    ОГЛАСНИК БИЛБОРД

ЗАБАВНА ЕМИСЈА

ПРЕМИЕРА

 

15.15

     ТВ   ОБЈЕКТИВ                                                                                                                РЕПРИЗА

16.00

    ТАЈНИ СЛУЖБИ

СЕРИЈА

ПРЕМИЕРА

14

16.45

     БЛОК  РЕКЛАМИ

17.00

    ОДБЛИСКУ

 

ПРЕМИЕРА

 

17.50

     БЛОК  РЕКЛАМИ

18.00

    ТВ КУЈНА – ВАНЧО ПЕТРУШЕВСКИ

КУЛИНАРСКО ШОУ

РЕПРИЗА

 

18.30

     ОГЛАСНИК  БИЛБОРД

18.40

    МУЗИКА

 

 

 

19.00

    ЗАСОЛНИШ                                                            СЕРИСКИ ФИЛМ                         РЕПРИЗА                25

19.45

     БЛОК  РЕКЛАМИ

 

 

 

20.00.

   ХРАНА И ВИНО                                                    КУЛИНАРСТВО                       ПРЕМИЕРА

20.50

    БЛОК  РЕКЛАМИ

21.00

    РЕТРО ИНФО

    ИНФО   ИНФОРМАТИВНА

ПРЕМИЕРА

 

21.45

    БЛОК  РЕКЛАМИ

 

 

 

22.00

    ЗАСОЛНИШТЕ                                                              СЕРИСКИ ФИЛМ                ПРЕМИЕРА              26    

22.45

  23.00

    БЛОК  РЕКЛАМИ  

    ОГЛАСНИК БИЛБОРД

 

 

 

23.10

   СЕДМО НЕБО                                                    СЕРИСКИ ФИЛМ                        ПРЕМИЕРА                       106

23.50

    БЛОК  РЕКЛАМИ  

00.00

    ИГРАН  ФИЛМ                                                            ДРАКУЛА 3000                        ПРЕМИЕРА

 

 

 

 

 

 

 

Н Е Д Е Л А  02. 06. 2013