Денеска (четврток) ќе има прекин во водоснабдувањето во Кавадарци
13-07-2016 РЕГИОН

ЈП КОМУНАЛЕЦ Кавадарци информира дека  на ден 14.07.2016год. (четврток)  поради приклучок на нова линија ќе има времен прекин на водоснабдувањето на дел од град Кавадарци.

 

Без вода ќе останат  Висока зона,  с.Ваташа, селата Возарци, Шивец, Трстеник, индустриските капацитети ФЕНИ и Тиквеш, населба „Бел Камен“ и високиот дел на град Кавадарци(запад), сите улици над затворениот канал за технолошка вода(ул.Јован Планински, ул.Трибор, ул.Пане Џунов, дел од ул.Ѓоре Брушански,ул.Диме Туриманџов, ул.Сутјеска, дел од ул.Дешка Тошева, ул.9-та Бригада....) во период од 8:00 часот до 17:00часот.Додади коментар