ВМРО-ДПМНЕ во водство во Неготино
15-07-2020 РЕГИОН

Според првичните неофицијални резултати ВМРО-ДПМНЕ води во Неготино.

 

Информациите од штабот на ВМРО-ДПМНЕ кажуваат разлика од 80 гласа во предност на ВМРО-ДПМНЕ. Тие според нивните пресметки освоиле 4970 гласа, а СДСМ 4890.

 

Еве ги резултатите од парламентарните избори во 2016 година во Неготино.

 

А.ДДодади коментар