2 -ри август неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно со Законот за празниците на Република Македонија (“Службен весник на РМ”, бр.21/98 и 18/07), 2 август 2019 година (петок), Денот на Републиката, е неработен ден за сите граѓани на РепубликаСеверна Македонија.

 

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита Денот на Републиката.  Share

Додади коментар