Во Кавадарци ќе се гради дневен центар за лица со посебни потреби (видео)
Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска и градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко

Синдикат на Еурониекл индустри со отворено писмо: Сите протестираат за поголеми плати, ние протестираме да земеме каква-таква плата
Синдикалната организација на Еуроникел индустри се обрати со отворено писмо до заменик претседателот на вла