1 - ви мај неработен за сите граѓани

Денот на трудот 1 мај (петок) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.Министерството на сите граѓани во Република Македонија им го честита Денот на трудот. Share

Додади коментар