(ФОТО) Гинеколошкото одделение во кавадаречката болница доби нов апарат
03-12-2018 РЕГИОН

 

 

На Гинеколошко - акушерско одделение набавен е и пуштен е во употреба најсовремен Колор - доплер апарат за ултразвук.

 

„Истиот е опремен со вагинална сонда, потребна за посоодветно следење на бременост и дијагностицирање на болестите кај жената“ информираат од ЈЗУ Општа болница со проширена дејност Кавадарци.

Додади коментар