(ВИДЕО) Ќе се реконструира ли градскиот стадион во Кавадарци?
19-04-2019 РЕГИОН

Учениците од гимназијата „Добри Даскалов“ од Кавадарци, кои беа вклучени во проектот „Читај меѓу редови“ подготвија новинарски прилог на тема: РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ГРАДСКИОТ СТАДИОН ВО КАВАДАРЦИ

 

 

 Додади коментар