(ВИДЕО) Јанчев: Се работи на план за изградба на нов пазар
01-09-2018 РЕГИОН

 

Општина Кавадарци работи на нов ДУП за градски пазар и план за градба на нов пазар, информираше на последната седница на кавадаречкиот совет градоначалникот Митко Јанчев.

А.Д

 Share

Додади коментар