(ВИДЕО) ЈАНЧЕВ: Кејот ќе се гради до Моклиште, во Ваташа нов мост
14-04-2018 РЕГИОН

 

Кејот на реката Луда Мара ќе се гради до Моклиште. Ќе се гради нов мост на крајот од Ваташа, со што ќе се зголеми безбедноста во сообраќајот, бидејќи досега на постоечкиот мост беа случени неколку сообраќајни незгоди.

 

За овие проекти повеќе детали пренесува градоначалникот на општина Кавадарци, Митко Јанчев...

 

 

 Share

Додади коментар