(ВИДЕО) Црвен Крст го одбележа денот на волонтеризмот
05-12-2017 РЕГИОН

 

Денот на волонтеризмот денеска се одбележа во најголемата хуманитарна организација Црвен Крст Кавадарци. Славеа околу 50 волонтери.

 

М.М

 Додади коментар