(ВИДЕО) Хуманитарна акција на Црвен Крст и „Тиквешки точакџии“
19-04-2017 РЕГИОН

 

Со собраните средства од денешната велосипедско-хуманитарна акција ќе се помага на семејство од селото Дреново, на кое ќе им бидат подобрени основните услови за живот.

М.Младенова

 Share

Додади коментар