(ВИДЕО) Фестивалот на детски песни „Гроздоберче“ годинава по 20-ти пат
15-10-2016 РЕГИОН

Во тек се подготовките за 20-то јубилејно издание на детскиот фестивал „Гроздоберче“. Фестивалот ќе се одржи на 12 и 13 ноември годинава. Повеќе во видеото...

 

Додади коментар