(ВИДЕО) Ученици од СОУ „Киро Спанџов Брко“ беа на пракса во Португалија
20-02-2020 РЕГИОН

 

Ученици од СОУ „Киро Спанџов Брко“ Кавадарци десетина дена беа на обука во компании во Португалија преку програмата Еразмус. Наученото го презентирале во пракса, а и ги унапредиле своите знаења.


А.Д

 

Додади коментар