(ВИДЕО) Турнир во мал фудбал организиран од младите на СДСМ под мотото „Стоп за говорот на омраза“
15-12-2018 РЕГИОН

 

 

Во организација на СДММ општинска организација Кавадарци денеска во спортската сала „Јасмин “ се одржа турнир во мал фудбал.  Од овој турнир се упати порака „Стоп за говорот на омраза“ - „Стоп за расизмот“...

 

 

 

Додади коментар