(ВИДЕО) Соработката помеѓу СОУ „Киро СПанџов Брко“ и делегацијата на германското стопанство во Македонија се продлабочува
13-02-2020 РЕГИОН

СОУ „Киро Спаннџов Брко“ Кавадарци е првото средно стручно училиште во земјава каде се спроведува дуално образование. Денеска беше потпишан меморандум за соработка помеѓу училиштето и Делегацијата на германското стопанство во Северна Македонија.

А.ДShare

Додади коментар