(ВИДЕО) Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ од неготинскиот совет со одговор до директорката на Комуналец
13-11-2019 РЕГИОН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Советничката група на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата од Неготино преку прес конференција со одговор на барањето за извинување од директорката на јавното претпријатие Комуналец од Неготино ...

 

Додади коментар