(ВИДЕО) Ротари клуб Неготино донираше фитнес опрема
11-11-2017 РЕГИОН

 

Ротари клуб Неготино денеска ја предаде донацијата во фитнес справи поставени на спортскиот центар „Младост“.

Овој проект ротаријанците ги чини 200.000 денари.

 Додади коментар