(ВИДЕО) Придобивки и обврски на компаниите при вработување лица со хендикеп
15-09-2017 РЕГИОН

 

Дваесетина учесници од повеќе сектори, производство на вода и безалкохолни пијалаци, откуп на грозје, ланец на супер маркети, производство на картонска и дрвена амбалажа, транспорт и консултативни услуги, претставници на локална самоуправа и центарот за вработување денеска беа дел од четвртата сесеија на тема: „Придобивки и обврски на компаниите при вработувањето лица со хендикеп...

М.М

 Share

Додади коментар