(ВИДЕО) Пазар во детската градинка „Рада Поцева“

 

Во рамки на проектот „Здрава храна за детство без мана“ денеска во детската градинка „Рада Поцева“ беше организиран традиционалниот пазар. Најмладите беа во улога на продавачи...

 Share

Додади коментар