(ВИДЕО) Нов систем за греење во ООУ „Димката Ангелов Габерот“
13-01-2020 РЕГИОН

Нов, еколошки систем на електрична енергија за греење е инсталиран во ООУ „Димката Ангелов Габерот“ во Кавадарци. Градоначалникот Митко Јанчев вели дека со ова ново решение се намалува загадувањето, но училиштето ќе има и заштеда на средства за затоплување.Додади коментар