(ВИДЕО) Новогодишен прием за членовите и симпатизерите на ВМРО-ДПМНЕ ОК Кавадарци
28-12-2019 РЕГИОН

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци денеска организираше традиционален новогодишен прием за своите членови и симпатизери. Пред присутните свое обраќање имаше претседателот на општинскиот комитет, Зоран Јованчев.

 

Тој нагласи дека во целост е реализирана предизборната програма на градоначалникот и дека се подготвени за победа на претстојните предвремени парламентарни избори. А.Д

 

  Share

Додади коментар