(ВИДЕО) Млади од седум држави на тренинг во Кавадарци
28-03-2019 РЕГИОН

 

 

 

Советот за превентива против малолетничка деликвенција - СППМД од Кавадарци е домаќин на триесетина млади од седум држави кои се заеднички работат на проект за инклузија...

 Share

Додади коментар