(ВИДЕО) Минов: „Имотот на фамилија Минови е проверен и е законски стекнат“
03-10-2016 РЕГИОН

На обвинувањата за богатење и станови во Скопје,  кои во саботата беа изнесени  на прес конференција од ОО на СДСМ Кавадарци, реагира претставникот на политичката партија ГРОМ за Кавадарци, Панчо Минов. Тој нагласува дека обвинувањата за стан од 120 илјади евра во Скопје на име на  неговата сопруга  биле голема невистина.

 

Реакцијата на Минов погледнете ја во видеото:

 

Додади коментар