(ВИДЕО) Крводарителска акција во „Алијанс уан“ во Кавадарци
27-10-2017 РЕГИОН

 

За успешна е оценета денешната крводарителска акција што се реализира во „Алијанс уан„ во Кавадарци...

 

 Додади коментар