(ВИДЕО) Кавадарци има одлична соработка со Едеса (Воден) од Грција
03-09-2016 РЕГИОН

Соработката меѓу општина Кавадарци и Едеса (Воден) од Грција е на високо ниво, потврдија денеска  градоначалниците на двете општини, Александар Панов и Димитри Јану.

 

Се работи на заеднички проекти, а со тоа ја продлабочуваме соработката, рекоа градоначалниците.    

 

A.Д

 

 

 

 

Повеќе за овој настан во видеото:

 

 

Додади коментар