(ВИДЕО) Во Кавадарци одбележан меѓународниот ден на лицата со посебни потреби
03-12-2018 РЕГИОН

 

 

Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби, 3-ти декември денеска беше одбележан  во посебните паралаелки при ОО „Страшо Пинџур“ Кавадарци.

 

А.Д

 

Додади коментар