(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ со апел до новата влада да не се кратат парите за градинка во Кавадарци
31-07-2017 РЕГИОН

Владата на СДС скрати 5,6 милиони денари кои беа наменети за изградба и опремување на детски градинки. Апелираме министерката Царовска и неодговорната влада на СДС да се вразумат и веднаш да се одобрат средства за детска градинка во Кавадарци“ рече меѓу другото претседателката на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци на денешната прес конференција која се одржа на локацијата предвидена за изградба на нова градинка во Кавадарци.

 Share

Додади коментар