(ВИДЕО) Амбасадорот на ОБСЕ во посета на Кавадарци
27-08-2018 РЕГИОН

 

 

Градоначалникот на општина Кавадарци, Митко Јанчев попладнево имаше средба со амбасадорот на ОБСЕ во Македонија...

 

 

Додади коментар