(ВИДЕО) Активности на науката за квалитетно земјоделско производство
26-03-2018 РЕГИОН

 

Постигнатите резултати од проектот „Развој на отворени образовни ресурси и модули за земјоделство и руралниот развој“ денеска се разгледуваа на работилница што се одржа во ресторан „Моклиште“.

 

Проектот има за цел квалитетно земјоделско производство по современи стандарди.

 Share

Додади коментар