Уште два нови случаи на ковид 19 во Кавадарци
24-09-2020 РЕГИОН

Во последните 24 часа во Кавадарци се дијагностицирани уште два нови позитивни случаи на корона вирус, потврдија од ЦЈЗ.

 

„Станува збор за две жени на возраст од 26 и 59 години. Не знаат како се заразиле. Имаат симптоми и се на домашно лекување“ рече епидемиолог д-р Ристе Јовановски.

 

А.ДДодади коментар