Утре ќе се обележуваат паркинг места на ул. „Цветан Димов“ - ќе интервенира и пајакот
17-07-2019 РЕГИОН

Општина Кавадарци ги известува граѓаните  дека утре 18.07.2019 ќе се врши обележување на паркинг места на паркингот на ул.Цветан Димов од 6 до 15 часот.

 

За возилата кои нема да бидат дислоцирани од паркингот ќе интервенира пајак службата и воедно општината не одговара за потенцијално направена штета.

Додади коментар