Утре без вода Брушанско маало и Голи Оток
19-08-2013 РЕГИОН

Јавното претпријатие Комуналец, организациона единица Водовод ги известува граѓаните дека во текот на утрешниот ден поради испитување на притисоците на висока зона и синхронизација на истита во СКАДА системот, регионот кој што се снабдува од висока зона-исток, Брушанско маало и Голи Отко ќе немаат вода за пиење во периодот од 06 до 15 чласот.Share

Додади коментар