Трибина: „Кажи НЕ на семејното насилство
08-10-2015 РЕГИОН

Во организација на Унијата на жени на ВМРО - ДПМНЕ Кавадарци, а  по повод Меѓународниот ден против семејно насилство синоќа во Кавадарци се реализира трибина на тема : „Кажи НЕ на семејното насилстство“Додади коментар