Силно невреме во кавадаречко
17-06-2019 РЕГИОН

Силно невреме, проследено со пороен дожд, силни грмотевици, а во поедини реони и врнежи од град попладнево ја зафатија околината на Кавадарци.

Дополнително ќе се утврдува дали има штети од градот и кои локалитети беа зафатени со врнежи од град.

 

А.ДДодади коментар