СДСМ: Со одговорните политики го враќаме угледот на кавадаречката болница
17-12-2019 РЕГИОН

„Кавадаречката болница ја враќа довербата кај пациентите со одговорните политики во здравството. Набавена е нова опрема со што многу услуги сега се вршат кај нас и не е потребно граѓаните да патуваат“ рече меѓу другото на прес конференција директорот на ЈЗУ Општа болница Кавадарци и член на ИО СДСМ Кавадарци, д-р Диме Коцев..

 

Додади коментар