Реконструкција на водоводната и канализационата мрежа на „Клинска“
23-06-2020 РЕГИОН

Во тек на реализација е проект за подобрување на општински услуги, реконструкција на водоснабдителен систем, одделување на атмосферска канализација и асфалтирање на ул.Клинска и дел од ул.Методи Џунов Џикот. Проектот е во износ од 11 598 234 денари - информираат од локалната самоуправа.Додади коментар