Работилница на тема: Дефинирање на индикатори за ризиците од корупција во јавните набавки на јавните претпријатија
26-11-2020 РЕГИОН
Oнлајн дискусија и работилница на тема " Дефинирање на индикатори за ризиците од корупција во јавните набавки на јавните претпријатија" се одржа денеска.
 
 
Настанот се организираше во рамките на проектот"Кон отчетни јавни претпријатија" кој се спроведува од страна на Центарот за граѓански комуникации со финансиска помош од Кралството на Холандија.
 
 
Проектот предвидува градење на капацитети за борбата против корупција на 40 претпријатија основани од Градот Скопје и општините Кавадарци, Гостивар и Струга.


Share

Додади коментар