Одговор од „Виталија Медикус“ на пресот на СДСМ
30-03-2016 РЕГИОН

Со соопштение до јавноста се огласи „Виталија медикус“ откако беше прозвана во вчерашната прес конференција на ОО на СДСМ Кавадарци.

 Додади коментар