Колева: Владата предводена од СДСМ инвестираше во повеќе капитални проекти во Кавадарци
09-06-2020 РЕГИОН

Кандидатот за пратеник на СДСМ, Даниела Колева на денешната прес конференција се осврна на проектите кои се реализирани во Кавадарци со поддршка на централната власт. Ги посочи пред се новите објекти на детската градинка со што во соработка со локалната власт се надмина проблемот со недостаток на слободни места во градинка. 

 Додади коментар